Orthopedie Goes

Orthopedie in Goes

Op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Goes? U hoeft niet verder te zoeken. Bij Geerts Schoencomfort & Orthopedie helpen we u graag verder.

Of u nu vrijblijvend advies nodig heeft voor uw voetklachten, een nieuw paar orthopedische schoenen wilt laten maken of bijvoorbeeld verbandschoenen: u bent bij ons aan het juiste adres.

Al sinds 1848 zorgt familie Geerts voor maatwerkschoenen, en u kunt nog altijd bij ons terecht voor onder andere orthopedische schoenen en semi orthopedische schoenen, steunzolen, maatschoenen, comfortschoenen, aanpassingen aan confectieschoenen, verbandschoenen en natuurlijk ook voor vrijblijvend advies.

Komt u langs in Goes?

U bent welkom op afspraak in Goes op maandagmiddag. U vindt Geerts Schoencomfort & Orthopedie bij Praktijk Podotherapie Verduin.

Adres:

Praktijk Podotherapie Verduin
Graaf Adolfstraat 37
4461 TD Goes

Wanneer kunnen orthopedische schoenen helpen?

In veel gevallen bieden orthopedische schoenen een uitkomst. Enkele voorbeelden:

  • Voetvormafwijking, door bijvoorbeeld reuma;
  • Een hallux valgus;
  • In het geval van diabetes, het kan dan nodig zijn om een paar orthopedische schoenen te laten maken ter bescherming van de voeten;
  • Bij slappe of spastiche verlamming van de voet door bijvoorbeeld een C.V.A. De schoen moet er dan voor zorgen dat de voet in de juiste houding blijft, ook tijdens het lopen.

Zo kunnen we u nog veel meer voorbeelden geven van voetklachten waar orthopedische schoenen van Geerts de uitkomst voor bieden.

Orthopedische schoenen van Geerts

Heeft u een nieuw paar orthopedische schoenen nodig? Wij leveren deze graag voor u. Bij ons is een paar orthopedische schoenen, nooit zomaar een paar schoenen. Het is meesterlijk maatwerk dat past bij uw voeten, lichaam en houding. De schoen moet passen bij uw alledaagse bezigheden en moet daarnaast medisch verantwoord en mooi zijn. We besteden daarom veel aandacht aan zowel het onderzoek naar uw (voet)klachten als het uiterlijk van de schoen.

In ons (digitale) modellenboek kunt u door alle modellen heengaan en samen brengen we uw wensen en behoeften in kaart. De levertijd van de orthopedische schoenen duurt vervolgens ca. 6 weken.

Heb ik voor orthopedische schoenen een verwijzing nodig?

U heeft voor het laten maken van orthopedische schoenen inderdaad een voorschrift van een medisch specialist nodig. Dit geldt voor de eerste levering van (semi) orthopedische schoenen.

Geerts Schoencomfort & Orthopedie werkt samen met diverse specialisten.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom, op afspraak, op onze spreekuurlocatie in Goes, iedere maandagmiddag.

Of u nu komt om uw voetklachten te bespreken, een nieuw paar orthopedische schoenen of voor steunzolen: aarzel niet om contact op te nemen via ons contactformulier.

Neemt u liever direct contact met ons op? Dan kunt u ons bereiken op:

078 30 30 263
info@geertsschoenen.eu