Orthopedie Vlaardingen

Orthopedische schoenen Vlaardingen

Bent u toe aan (een nieuw) paar orthopedische schoenen? Of moet uw huidige paar aangepast of gerepareerd worden?

Bij Geerts Schoencomfort & Orthopedie in Vlaardingen bent u aan het juiste adres. We zullen voor u een paar orthopedische schoenen maken dat perfect bij uw situatie en eventuele klachten past.

U kunt bij ons terecht voor o.a. orthopedische schoenen, semi orthopedische schoenen, orthopedische voorziening aan confectieschoenen en steunzolen.

Waarom kiezen voor Geerts?

Een schoen van Geerts Schoencomfort & Orthopedie is nooit zomaar een schoen. Het is meesterlijk maatwerk dat past bij uw voeten, lichaam en houding. Het moet passen bij uw alledaagse bezigheden, medisch verantwoord zijn én mooi. Schoenen die goed staan, letterlijk en figuurlijk.

Er wordt bij ons veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de schoen. In samenspraak met de schoenmaker en u wordt er een schoen ontworpen in het gewenste model en in de gewenste kleur.

Maak een afspraak voor (semi) orthopedische schoenen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Geerts Schoencomfort & Orthopedie is op dinsdagmiddag werkzaam vanuit Vlaardingen. Komt u voor steunzolen, orthopedische schoenen of het bespreken van uw voetklachten? Het is allemaal mogelijk op afspraak, op dinsdagmiddagen.

Adres:

FysioHolland Vlaardingen
Willem Lodewijklaan 58
3136 BT Vlaardingen

Wanneer orthopedische schoenen?

Afhankelijk van de voetklachten, kan het nodig zijn om een paar schoenen volledig op maat te laten maken. Denk hierbij aan: een voetvormafwijking door bijvoorbeeld reuma of een hallux valgus (knok bij de grote teen).

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen waarbij een orthopedische schoen uitkomst kan bieden. Door de expertise van de orthopedisch schoenmaker, kan er vastgesteld worden of orthopedische schoenen voor uw voetklachten de oplossing zijn.

Kom langs bij Geerts Schoencomfort & Orthopedie in Vlaardingen

We zien u graag snel! U kunt een afspraak maken via ons contactformulier.

Neemt u liever direct contact met ons op? Dan kunt u ons bereiken op:

078 30 30 263
info@geertsschoenen.eu