Orthopedie Vlissingen

Orthopedie in Vlissingen

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Vlissingen, bijvoorbeeld omdat u orthopedische schoenen nodig heeft?

Bij Geerts Schoencomfort & Orthopedie zijn uw voeten in goede handen. De huidige eigenaar Arjan Geerts is inmiddels de vijfde generatie maatschoenmaker, en door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen we ook u helpen.

U kunt ons iedere maandagochtend vinden in Vlissingen, bij praktijk Podotherapie Verduin. U bent van harte welkom op afspraak.

Spreekuur orthopedie in Vlissingen

Geerts Schoencomfort & Orthopedie is werkzaam op verschillende plekken. Wilt u bij ons langskomen in Vlissingen? Dan kunt u ons op maandagmorgen bezoeken op afspraak.

U kunt bij ons terecht voor (semi) orthopedische schoenen, verbandschoenen, steunzolen, maatschoenen, comfortschoenen, aanpassingen aan confectieschoenen of natuurlijk voor een vrijblijvend advies.

Adres in Vlissingen:

Praktijk Podotherapie Verduin
Badhuisstraat 81
4381 LP Vlissingen

Geerts Schoencomfort & Orthopedie

Wij nemen uw voetklachten serieus. Daarnaast begrijpen we als geen ander dat u een paar schoenen wilt dat medisch verantwoord en nog steeds mooi is. U bent bij ons aan het goede adres.

Een schoen van Geerts Schoencomfort & Orthopedie is nooit zomaar een schoen. Het is meesterlijk maatwerk dat past bij uw voeten, lichaam en houding. Wij besteden veel aandacht aan het uiterlijk van de schoen, en zullen in samenspraak met u en de schoenmaker iets maken dat perfect op uw wensen en behoeften aansluit.

Maak een afspraak tijdens ons spreekuur

In Vlissingen bent u van harte welkom op maandagmorgen.

Kom langs tijdens ons spreekuur. We kunnen uw voetklachten bespreken en onderzoeken, en zo tot een oplossing komen. Of u nu komt voor het aanmeten van steunzolen in Vlissingen, voor orthopedische schoenen of om simpelweg uw voetklachten voor te leggen: we helpen u graag.

Orthopedische schoenen Vlissingen

Wordt dit uw eerste paar orthopedische schoenen? Voor een eerste levering is er een voorschrift nodig van een medisch specialist. Geerts Schoencomfort & Orthopedie werkt samen met diverse specialisten.

Vragen of een afspraak maken? U kunt ons bereiken op:

078 30 30 263
info@geertsschoenen.eu