Orthopedie Zierikzee

Orthopedie in Zierikzee

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Zierikzee? U bent bij Geerts Schoencomfort & Orthopedie aan het juiste adres. Al sinds 1848 zit het schoenmakersambacht in de familie Geerts, en dit is altijd van vader op zoon overgegaan!

Huidige eigenaar Arjan Geerts is de vijfde generatie schoenmaker. Met onze jarenlange vakkennis en ervaring, kunnen we voor al het soort voetklachten een passende oplossing vinden.

U vindt ons in Zierikzee op woensdagmiddag. U bent van harte welkom op afspraak.

Spreekuurlocatie orthopedie Zierikzee

U kunt bij ons in Zierikzee terecht voor onder andere (semi) orthopedische schoenen, steunzolen, maatschoenen, comfortschoenen, aanpassingen aan confectieschoenen, verbandschoenen en natuurlijk ook voor vrijblijvend advies.

Op woensdagmiddag bent u van harte welkom op afspraak in Zierikzee.

Geerts Schoencomfort & Orthopedie is hier te vinden in het Medisch Centrum Borrendamme.

Adres:

Medisch Centrum Borrendamme
Borrendamme 10
4301 VD Zierikzee

Waarom Geerts Schoencomfort & Orthopedie?

Uw voeten zijn bij ons in goede handen. We onderzoeken uw voetklachten met aandacht en streven naar een perfecte oplossing.

Een schoen van Geerts Schoencomfort & Orthopedie is nooit zomaar een schoen.  Het is een meesterlijk maatwerk, dat moet passen bij uw voeten, lichaam en houding. Het moet geschikt zijn voor uw alledaagse bezigheden en daarnaast moet het mooi en medisch verantwoord zijn.

Kortom: schoenen die goed staan, letterlijk en figuurlijk. We besteden veel aandacht aan het uiterlijk van de schoen. U kunt alle modellen bekijken in het (digitale) modellenboek. Vervolgens wordt in samenspraak met u en de orthopedisch schoenmaker een schoen ontworpen in de gewenste kleur.

Levertijd (semi) orthopedische schoenen

Wij streven ernaar om uw orthopedische schoenen binnen 6 weken klaar te hebben.

Komt u langs in Zierikzee?

U bent bij ons welkom op afspraak.

Neem contact op via het contactformulier of neem direct contact met ons op:

078 30 30 263
info@geertsschoenen.eu